Διακοπές ΟΛΟ τον Χρόνο!   Δίκλινα δωμάτια από 45€ για τη χειμερινή περίοδο.

Καλωσορίσατε στα δωμάτια Bicorna

Τα δωμάτιά μας, η καφετέρεια, το εστιατόριο, το bar, η πισίνα, οι δύο ήρεμοι - χαλαρωτικοί κήποι μας και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος μας για εναλλακτικά ή μη σεμινάρια, συνθέτουν τον χώρο του Bicorna place.

Από φέτος, το εντελώς ανακαινισμένο Bicorna place, θα είναι διαθέσιμο για όλο τον χρόνο. Την περίοδο του χειμώνα υπάρχει θέρμανση στα δωμάτια καθώς και ζεστό νερό για μπάνιο καθημερινά.

Συνεχίζουμε όπως κάθε χρόνο την οργάνωση εκδηλώσεων παράλληλα με τις διακοπές σας όπως γενέθλεια, bachelor, μικρούς γάμους ή και βαφτίσεις μέχρι 60 ατόμων με δικό μας πάντα catering στον χώρο μας.

Μπείτε στην γκαλερί φωτογραφιών μας για να πάρετε μια γεύση εκδηλώσεων του Bicorna place!

Στο Bicorna place ενδιαφερόμαστε για την απόλυτη ξεγνοιασιά των πελατών μας μακριά από το καθημερινό άγχος.

Σε οικογενειακό περιβάλλον, καθ'ότι ιδιοκτήτες αυτού μία Ελληνική οικογένεια, σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείτε στην φιλική μας ατμόσφαιρα. Κατόπιν ειδικού request στην φόρμα κράτησης μας, οργανόνωνται οι προσωπικές επιθυμίες για την άμεση εξυπηρέτηση αλλά και χαλάρωσή σας. Μπορείτε να "κλείσετε" ραντεβού από πριν για οποιαδήποτε περιποίηση ή θεραπεία προτιμάτε με στόχο την πλήρη αναζωογόνησή σας ή επίσης να "κλείσετε" την προσωπική σας εκδήλωση. Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία γκρουπ μέχρι και 15 ατόμων.

Η περιοχή μας έχει ήπιο κλίμα και γλυκό ζεστό χειμώνα, εύκολη πρόσβαση σε τοποθεσίες και αξιοθέατα που βρίσκονται όλα ένα γύρω από μας, όπως το κάστρο της Απτέρας, η λίμνη του Κουρνά, το φαράγγι της Σαμαριάς, τους τάφους των Βενιζέλων, το Ενετικό λιμάνι των Χανίων, το λαογραφικό μουσείο Γαβαλοχωρίου, η μονάδα φυσητού γυαλιού στο Κόκκινο χωριό, η μόνιμη έκθεση ζωγραφικής, σε γυαλί του Αντ. Σαντορινάκη και πολλά άλλα.

Σας ευχαριστούμε και σας καλωσορίζουμε στο Bicorna !